Despre noi

Despre Noi

Contrast Impex SRL a fost fondat în anul 1992, cu un capital 100% român.

                        Comercializeaza întreaga paleta de produse necesare utilarii unui salon de înfrumusesare, de la mobilier, aparate si echipamente, pâna la produse si tratamente pentru îngrijire faciala, corporala, maini si picioare, extensii de par natural, aparate pentru bronzare artificial, aparate de remodelare corporala si slabit.

                         Contrast este in momentul de fata cel mai mare furnizor din Romania de ceara de epilat, produse si tratamente de slabit si remodelare corporala. Este unicul partener care va poate oferi o gama diversificata de ceara si o varietate deosebita de produse pentru înainte si dupa epilat.

                         Contrast Impex SRL  va ofera peste 30 linii profesionale pentru tratamentele faciale si corporale de la Germaine de Capuccini, Dr. Med. Christine Schrammek, Ainhoa, Cemsa, Noche y Dia, Parargil (produs conceput si brevetat Contrast). De asemenea, va sta la dispozitie cu aparatura de cea mai buna calitate pentru cosmetica faciala si corporala, mobilier si accesorii profesionale pentru saloanele de înfrumusetare.

                         Contrast Impex SRL reprezinta în România cele mai cunoscute si de succes produse profesionale pentru par: Revlon Professional Si Black Sintesis. Furnizeaza de asemenea mobilier, aparate si echipamente pentru coafura, dar si accesorii de cea mai buna calitate. Revlon Professional, firma care a inventat colorarea parului, va ofera produse de înalta calitate pentru întretinerea parului, styling si colorare, produse în continua diversificare, urmarind doar satisfacerea cerintelor dumneavoastra Revlon Professional ofera produse de inalta calitate, ce respecta structura firului de par. Prin cercetari continue, produsele Revlon Professional sunt intotdeauna concepute prin ultimele tehnologii, cu efecte extraordinare.

                         Contrast organizeaza seminarii si cursuri de perfectionare la centrul propriu de training, situat în Bucuresti, dar si seminarii personalizate în saloanele partenere. Contrast a înfiintat si în prezent administreaza cu succes doua scoli de coafura, situate în Bucuresti Si Buzau. De cursurile acestor scoli beneficiaza copii orfani (fara plata), dar si toti cei care doresc sa îmbratiseze aceasta frumoasa meserie de stilist (prin achitarea taxei de scolarizare).

1
Producatori
1
Produse
1
Locatii
1
Clienti Fericiti

Livrare Gratuita

Pentru comenzile ce depasesc 150 lei.

comenzi online 24/7

Comenzi online: non stop

Comenzi telefonice: L-V 9-17

Modalitati de plata

Modalitati de plata multiple:

Ramburs, Paypal, Card