Despre noi

Despre Noi

Contrast Impex SRL a fost fondat în anul 1992, cu un capital 100% românesc.

Comercializeaza întreaga paleta de produse necesare utilarii unui salon de înfrumusetare:

  • mobilier, aparatura profesionala si echipamente diverse,
  • produse si tratamente profesionale pentru îngrijire faciala si corporala, manichiura si pedichiura,
  • aparate de remodelare corporala si slabit,
  • produse de unica folosinta necesare oricarui salon de infrumusetare,
  • accesorii pentru cosmetica, coafura, mani-pedi de cea mai buna calitate.

Contrast Impex SRL importa cu exclusivitate în România doua dintre cele mai cunoscute si de succes produse profesionale pentru colorarea si tratarea parului: Revlon Professional si Black Professional

Revlon Professional, firma care a inventat colorarea parului, va ofera produse de înalta calitate pentru întretinerea parului, styling si colorare, produse în continua diversificare, urmarind doar satisfacerea cerintelor dumneavoastra, respectand totodata structura firului de par, dar si mediul inconjurator. Prin cercetari continue, produsele Revlon Professional sunt intotdeauna concepute prin ultimele tehnologii, cu efecte extraordinare.

Black Professional, brand italian cu o istorie de peste 60 de ani pe piata internationala, va ofera o varietate larga de produse absolut necesare dar si mult ajutatoare hairstilistilor de nivel incepator sau avansat. Atunci când vine vorba de calitate nu apelăm la compromisuri!

Și nici la prețuri supraevaluate! Cu acest brand suntem castigatori oricum – si noi dar mai ales clientii nostri!

Respectăm mediul înconjurător, folosim corect energia oferită de natură și punem pe primul loc cercetarea și tehnologia viitorului. 

Contrast Impex SRL importa si distribuie de peste 30 ani mai mult de 20 linii profesionale pentru tratamentele faciale si corporale de la parteneri cu renume international: Dr. Med. Christine Schrammek, Ainhoa, Germaine de Capuccini, Cemsa, Ximart, Parargil. 

Contrast Impex SRL organizeaza seminarii si cursuri de perfectionare la centrul propriu de training, situat în Bucuresti, dar si seminarii personalizate în saloanele partenere din Romania.

Livrare Gratuita

Pentru comenzile ce depasesc 200 lei.

comenzi online 24/7

Comenzi online: non stop

Comenzi telefonice: L-V 9-17