Modalitati de livrare

Modalitati de livrare

 


Comenzi online (Non-Stop)
Email: contact@cosmeticeprofesinale.ro

Telefon: 0785.272.183 (Luni-Vineri 09:00 – 17:00)

Care sunt optiunile de livrare?

Puteti opta sa primiti produsele comandate in urmatoarele modalitati:

Prin curier:
– GRATUIT* – pentru comenzile de peste 200 RON (in zona de acoperire a curierului rapid Urgent-Cargus – https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire-urgent-cargus.xlsx;

– 19 RON* – pentru comenzile cu valoare totala sub 200 RON. (in zona de acoperire a curierului rapid Urgent-Cargus – https://www.urgentcargus.ro/DOC/aria-de-acoperire-urgent-cargus.xlsx;

*KM suplimentari sunt suportati de catre client.

Este nevoie de semnatura mea la primirea produselor?
Intrucat primiti produsele comandate pe baza unei facturi, este necesar sa semnati la primirea chitantei, pentru a nu exista dubii asupra efectuarii livrarii si, implicit, a platii. Este deci si in avantajul dumneavoastra sa semnati la primirea produselor, pentru a putea demonstra ulterior, in caz de nevoie, ca ati efectuat plata.

Cum pot plati pentru produsele cumparate?
Exista mai multe modalitati de plata, in functie de preferintele dumneavoastra.
Astfel, puteti opta pentru:
Achitarea produselor la livrare cash, pe baza facturii ce insoteste coletul (livrat prin curier sau la magazinul Contrast Impex). Achitarea in avans prin Ordin de plata in contul IBAN: Raiffaisen – Ag. Vitan, cont RO09RZBR0000060010826304 (de la un ghiseu bancar sau prin mandat postal). In anumite situatii, pentru valori de comenzi care depasesc 500 RON, este nevoie de achitarea unei sume in avans in contul mentionat mai sus. In toate aceste situatii un operator Contrast va stabili cu Dvs detaliile finale.

Pot folosi mai multe metode de plata?
Puteti folosi diverse metode de plata pentru comenzi diferite. Nu puteti opta pentru mai multe modalitati de plata in cadrul aceleiasi comenzi.

In cat timp primesc produsele comandate?
Pentru produsele unde disponibilitatea de stoc este imediata, un operator Contrast va va contacta pentru detalii. Termenul de livrare variaza de obicei intre 1 si 5 zile*, in functie de locatia produselor si de adresa dvs.

* – zile lucratoare.*